Bouwadvies - Overeem Buro voor Bouwtechniek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bouwadvies

Werkzaamheden

Bouwadvies is een zeer ruim begrip. Dat hebben we de afgelopen jaren wel gemerkt. Een berekening of tekening maken is veelal eenvoudig maar is deze berekening of tekening wel berust op een stukje maatwerk? Kan er niet veel beter gekozen worden voor een duurzame investering met lagere exploitatiekosten of is de investering maar voor een beperkte levensduur?

Per project zal er daarom nauwkeurig bekeken moeten worden welke technische opbouw toegepast dient te worden, welke uitvoering het meest voordelig is of hoe men kan besparen op duurzame energie in de toekomst! Welk type bouw is nu het meest gunstig en moet er nu een bestek geschreven worden of kan men gewoon een prijs maken van een schetsontwerp?

Dit alles is een optelsom van belangrijke beslissingen voordat men begint met ontwerpen. En welke is nu de juiste? Over dit alles kunnen wij u adviseren, en indien wij er niet uitkomen hebben wij vele mogelijkheden om toch voor een juiste oplossing te kiezen. Dit alles bespaart u veel tijd en.... levert u gewoon geld op. U kunt zich dan gewoon bezig houden houden met de zaken waar u zelf goed in bent.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu