Over ons - Overeem Buro voor Bouwtechniek

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

Graag willen wij u ons bouwkundig teken- en adviesburo voorstellen. Wij zijn een dynamisch en flexibel buro wat door de menselijke maat goed in staat is zowel kleine als grote projecten te realiseren tegen een unieke kostenformule. Daarnaast worden de projecten uitgevoerd op basis van een bijzondere samenwerkingsconstructie waardoor de kosten laag kunnen blijven en die al jaren de doelen realiseert. Overhead- en algemene kosten zult u bij ons niet tegenkomen.

Door de samenvoeging van inlevingsvermogen in uw vraagstelling en wensen, wetskennis en esthetische en technische ontwerpkracht, ontstaat een proces waarbij wij uw zorgen uit handen nemen. Door op juiste momenten in het proces de bevoegde gezagen of bouwmaatschappijen te betrekken verlopen de processen soepel.

Wij zijn vanaf 2003 in Emst gevestigd en zijn ingezet op inmiddels vele projecten, variƫrend van tekenwerk voor een restaurant tot woningen tot bedrijfshallen en kantoren. Maar zeker ook de kleinschalige projecten zoals bijgebouwen, uitbreiding van woningen en dakkapellen worden met interesse en intensieve begeleiding uitgevoerd. Welke omvang het project ook heeft, wij zijn niet te groot of te klein om voor u, uw adviseur te zijn. Omdat u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven bouwwerkzaamheden uitvoert, is het van het grootste belang dat uw zorgen uit handen worden genomen en u op een plezierige wijze terugkijkt op de realisatie van het bouwwerk, de verbouw of de uitbreiding. Daarbij komt ook onze flexibele opstelling om de opdracht al dan niet gedeeltelijk uit te laten voeren. Uw betrokkenheid in het hele proces is voor ons van groot belang.

Naast bouwkundig tekenwerk en begeleiding van processen rondom aanvragen om een omgevingsvergunning, kunnen we u bijstaan op het gebied van wetgeving, bouwbesluitvraagstukken, gemeentelijke regelgeving zoals bestemmingsplannen, jurisprudentie en vergunningvrij bouwen. Kortom voor een totaalpakket aan bouwkundige oplossingen en wettechnische vraagstukken willen wij u graag van dienst zijn.

Wij zien er naar uit u te ontmoeten en voor u van betekenis zijn.

Teunis Overeem. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu